• nukkuminen

Tietosuojakäytäntö

DomusNaturae välittää suuresti yksityisyydestäsi. Käsittelemme yksinomaan palvelumme (parantamiseen) tarvitsemiamme tietoja ja käsittelemme huolellisesti kaikkea sinusta ja palvelujemme käytöstäsi kerättyä tietoa. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivuston ja DomusNaturae-palvelujen käyttöä. Näiden ehtojen voimassaolon alkamispäivä on 28, kun uusi versio julkaistaan, kaikkien aikaisempien versioiden voimassaolo perutaan. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä tietoja sinusta on kerätty, mihin näitä tietoja käytetään ja kenen kanssa ja millä ehdoilla nämä tiedot voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa. Selitämme sinulle myös, kuinka tallennamme tietojasi, kuinka suojaamme tietojasi väärinkäytöltä ja mitkä oikeudet sinulla on meille antamiisi henkilötietoihin liittyen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota yhteyttä tietosuojayhteyshenkilöömme. Löydät yhteystiedot tietosuojakäytäntömme lopusta.

Tietoja tietojenkäsittelystämme
Alla voit lukea, miten käsittelemme tietojasi, missä tallennamme ne, mitä suojaustekniikoita käytämme ja kenelle tiedot ovat näkyvissä.

Sähköposti ja postituslistat
Säännöllisessä yrityssähköpostissamme käytämme My webhost -palvelun sähköpostipalveluja. Tämä osapuoli on toteuttanut sopivat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet estääkseen tietojesi väärinkäytön, häviämisen tai vioittumisen. Verkkopalvelimellani ei ole pääsyä postilaatikkoon, ja käsittelemme sähköpostiliikennettämme luottamuksellisesti.

Maksun käsittelijät
Maksujen suorittamiseen (osaan) verkkokaupassamme käytämme maksupalveluntarjoajaa Ayden. Ayden käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi tiedot. He käsittelevät myös maksutietoja, kuten pankkitilisi numeron tai luottokortin numeron. Ayden on toteuttanut sopivia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Ayden pidättää oikeuden käyttää henkilökohtaisia ​​(nimettömiä) tietojasi heidän palvelujensa parantamiseksi ja tässä yhteydessä jakaa niitä kolmansille osapuolille. Kaikkia edellä mainittuja henkilötietojesi suojaamiseen liittyviä takuita sovelletaan myös kaikkiin Ayden-palveluihin, jotka käyttävät kolmansia osapuolia. Ayden ei tallenna tietojasi pidempään kuin asianmukaisten oikeudellisten perusteiden sallimat erät.

Liikenne ja logistiikka
Jos teet tilauksen kanssamme, meidän vastuullamme on toimittaa tilauksesi onnistuneesti sinulle. Toimituksessa käytämme PostNL: n palveluja. Onnistuneen toimituksen kannalta on tärkeää, että jaamme sinulle nimesi, osoitteesi ja asumistietosi PostNL: n kanssa. PostNL käyttää näitä tietoja ainoana tarkoituksena toimitussopimuksen toteuttamiseen. Jos PostNL palkkaa alihankkijoita, he jakavat mainitut tiedot näiden osapuolten kanssa.

Kirjanpito ja kirjanpito
Ulkoiset myyntikanavat

Tietojenkäsittelyn tarkoitus
Tietojenkäsittelyn yleinen tarkoitus. Käytämme tietojasi ainoana tarkoituksena tarjota sinulle palveluitamme. Tämä tarkoittaa, että näiden tietojen käsittelyn tavoite on suoraan yhteydessä meille tarjoamaasi tehtävään tai tehtävään. Emme käytä näitä tietoja (osoitettuihin) markkinointitarkoituksiin. Jos jaat tietoja kanssamme ja käytämme näitä tietoja yhteydenpitoon myöhemmin - ei pyynnön perusteella -, pyydämme ensin nimenomaista suostumusta. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille muuhun tarkoitukseen kuin kirjanpito- ja hallinnollisten velvoitteiden täyttämiseen. Nämä kaikki kolmannet osapuolet ovat velvollisia noudattamaan salassapitovelvollisuutta heidän kanssaan tehdyn sopimuksen, valan tai laillisen velvoitteen perusteella.

Automaattisesti kerätyt tiedot
Verkkosivustomme automaattisesti keräämät tiedot käsitellään ainoana tarkoituksena tarjota sinulle ja / tai parantaa edelleen palveluitamme. Nämä tiedot (esimerkiksi IP-osoitteesi (nimettömänä), verkkoselain ja käyttöjärjestelmä) eivät ole henkilökohtaisia ​​tietoja.

Yhteistyö vero- ja rikostutkinnassa
Joissakin tapauksissa hallitus voi velvoittaa meidät lailliseen velvollisuuteen jakaa tietojasi avustamiseksi verotuksellisessa tai rikostutkinnassa. Tällaisissa tapauksissa meidän on pakko noudattaa ja auttaa, mutta tarjoamme laillisten mahdollisuuksien perusteella vastustusta.

Säilytysajat
Tallennamme tietojasi niin kauan kuin olet asiakas kanssamme. Tämä tarkoittaa sitä, että ylläpidämme ja säilytämme asiakasprofiiliasi, kunnes ilmoitat meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme. Tällainen viesti toimii myös pyyntönä tulla unohdetuksi. Meidän on säilytettävä laskuja (henkilökohtaisista) tiedoistasi asiaankuuluvien hallinnollisten velvoitteiden vuoksi, näitä tietoja säilytetään turvallisesti niin kauan kuin kyseisten velvoitteiden asianmukainen määräaika ei ole vielä kulunut. Henkilöstöllä ei ole enää pääsyä asiakasprofiiliin eikä tehtävän tai tehtävän takia tehtyihin asiakirjoihin.

Sinun oikeutesi
Voimassa olevan Alankomaiden ja EU: n lainsäädännön perusteella sinulla on asiaankuuluvana osapuolena tietyt oikeudet henkilötietoihin, joita käsittelemme tai jotka käsitellään meidän puolesta. Alta löydät selityksen näistä oikeuksista ja siitä, miten sinä asianosaisena osapuolena voit vedota näihin oikeuksiin. Periaatteessa väärinkäytösten estämiseksi lähetämme laskuja ja kopioita tiedoistasi vain sähköpostiosoitteisiin, jotka olet ilmoittanut meille. Jos haluat saada nämä tiedot toisella sähköpostiosoitteella tai esimerkiksi postitse, pyydämme sinua tunnistamaan itsesi vastaavasti. Ylläpidämme tehtyjen pyyntöjen hallinnointia. Jos pyyntö unohdetaan, ylläpidämme anonyymien tietojen hallinnointia. Saat kaikki laskut ja kopiot tiedoista tiedostoissa, jotka on jäsennelty koneellisesti luettavassa muodossa perustuen järjestelmässämme käytettäviin tietoluokituksiin. Pidät aina oikeuden tehdä valitus Autoriteit Persoonsgegevensille, jos epäilet, että käsittelemme henkilötietojasi väärin tai väärin.

Tarkastusoikeus
Pidät aina oikeuden tarkastella käsittelemiämme tietoja, joilla on suhde tai jotka voidaan vähentää henkilölle. Voit pyytää tällaisen katselun yksityisyysasioistamme vastaavalle yhteyshenkilölle. Saat vastauksen pyyntösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle meille tiedossa olevan sähköpostiosoitteen kautta kopion kaikista tiedoista, joihin on lisätty yleiskatsaus näitä tietoja hallinnoivista prosessoreista mainitsemalla samalla myös luokat, joihin näitä tietoja tallennamme.

Oikeus oikaisuun
Pidät aina oikeuden siihen, että käsiteltäviä tietoja, joilla on suhde tai jotka voivat olla vähennettävissä henkilölle, mukautetaan. Voit pyytää tällaista mukautusta yksityisyydensuojasta vastaavaan yhteyshenkilöömme. Saat vastauksen pyyntösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen tietojen oikaisemisesta meille tiedossa olevan sähköpostiosoitteen kautta.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Pidät aina oikeuden rajoittaa käsittelemiämme tietoja, joilla on suhde tai jotka voidaan vähentää henkilölle. Voit pyytää tällaista rajoittamista koskemaan yksityisyysasioista vastaavaa henkilöä. Saat vastauksen pyyntösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen siitä, että tietojesi käsittely on rajoitettua, kunnes päätät peruuttaa mainitun rajoituksen.

Oikeus siirrettävyyteen
Pidät aina oikeuden pyytää valitsemasi kolmas osapuoli käsittelemäämme tietoja, jotka liittyvät tai voivat olla vähennettävissä henkilösi kanssa. Voit lähettää tällaisen pyynnön tietosuoja-asioista vastaavalle yhteyshenkilöllemme. Saat vastauksen pyyntösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle meille tiedossa olevan sähköpostiosoitteen kautta (henkilökohtaiset) laskusi tai kopiot tiedoista, jotka me tai kolmannet osapuolet puolestamme olemme käsitelleet. On erittäin todennäköistä, että tällaisessa tapauksessa emme voi enää tarjota palveluitamme sinulle, koska emme voi enää taata aikaisempaa tietoturvaa.

Oikeus vastustaa ja muut oikeudet
Sinulla on aina oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jonka me tai kolmannet osapuolet suorittavat meille. Tällaisen vastaväitteen sattuessa lopetamme välittömästi kaiken tietojesi käsittelyn, kun vastustustasi tutkitaan ja käsitellään. Perustellun vastaväitteen sattuessa palautamme kaikki laskut ja / tai kopiot henkilötiedoista, jotka me tai kolmannet osapuolet puolestamme olemme käsitelleet siihen asti, ja lopetamme käsittelyn sen jälkeen. Sinulla on myös oikeus olla automaattisen päätöksentekoprosessin tai profiloinnin ulkopuolella. Käsittelemme tietojasi siten, että tätä oikeutta ei sovelleta. Jos uskot, että tätä oikeutta sovelletaan, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä yksityisyysasioista vastaavaan yhteyshenkilöömme.

Tietosuojakäytäntö muuttuu
Pidämme aina oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme. Tällä sivulla on kuitenkin aina tietosuojakäytäntömme uusin versio. Jos uudella tietosuojakäytännöllä on vaikutuksia tapoihin, joilla käsittelemme äskettäin kerättyjä tietoja henkilöstäsi, ilmoitamme sinulle tästä sähköpostitse.

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että koet verkkosivustomme parhaalla mahdollisella tavalla. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä, oletamme, että hyväksyt sen.