• sovende lapper

Privacy policy

DomusNaturae bryr seg veldig om personvernet ditt. Vi behandler utelukkende data vi trenger for (forbedring) av våre tjenester, og håndterer nøye all informasjon som er samlet om deg og din bruk av tjenestene våre. Dataene dine deles ikke med tredjeparter for kommersielle mål. Denne personvernerklæringen gjelder bruk av nettstedet og tjenestene som tilbys av DomusNaturae. Startdatoen for gyldigheten av disse vilkårene er 28/01/2020, med publisering av en ny versjon blir gyldigheten til alle tidligere versjoner kansellert. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon om deg som samles inn av oss, hva disse opplysningene brukes til og med hvem og under hvilke betingelser disse opplysningene kan deles med tredjeparter. Vi forklarer deg også hvordan vi lagrer dataene dine, hvordan vi beskytter dataene dine mot misbruk og hvilke rettigheter du har angående personopplysningene du gir oss.

Hvis du har spørsmål om personvernreglene våre, vennligst kontakt vår personvernkontaktperson, du finner kontaktinformasjonen på slutten av vår personvernpolicy.

Om vår databehandling
Nedenfor kan du lese hvordan vi behandler dataene dine, hvor vi lagrer dem, hvilke sikkerhetsteknikker vi bruker og for hvem dataene er synlige.

E-post og postlister
For vår vanlige forretnings-e-post bruker vi e-posttjenestene til Min webhost. Denne parten har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap eller korrupsjon av dataene dine. Webhotellet mitt har ikke tilgang til postkassen vår, og vi behandler e-posttrafikken vår konfidensielt.

Betalingsprosessorer
For å fullføre og behandle (deler av) våre betalinger i nettbutikken bruker vi betalingsleverandøren Ayden. Ayden behandler navn, adresse og bostedsinformasjon. De behandler også betalingsinformasjon som bankkontonummer eller kredittkortnummer. Ayden har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data. Ayden beholder retten til å bruke din personlige (anonymiserte) informasjon for å forbedre tjenestene sine ytterligere, og i denne sammenheng dele den med tredjeparter. Alle de ovennevnte garantiene med hensyn til beskyttelsen av dine personlige data gjelder også for alle tjenester fra Ayden som bruker tredjeparter. Ayden lagrer ikke opplysningene dine lenger enn avdragene som er tillatt av de relevante juridiske begrunnelsene.

Transport og logistikk
Hvis du bestiller hos oss, er det vårt ansvar å få bestillingen levert til deg. For levering leverer vi tjenestene til PostNL. For en vellykket levering er det viktig at vi deler navn, adresse og boligopplysninger med PostNL. PostNL bruker denne informasjonen med det ene formål å gjennomføre leveringsavtalen. I tilfelle PostNL ansetter underleverandører, vil de dele informasjonen med disse partene.

Regnskap og bokføring
Eksterne salgskanaler

Formål med databehandling
Generelt formål med databehandling. Vi bruker dataene dine med det ene formål å gi deg våre tjenester. Dette betyr at målet med behandling av disse dataene står i direkte forhold til oppdraget eller oppgaven du tilbyr oss. Vi bruker ikke disse dataene til (adresserte) markedsføringsformål. Hvis du deler informasjon med oss ​​og vi bruker denne informasjonen til å - ikke basert på en forespørsel - kontakte deg på et senere tidspunkt, vil vi først be om eksplisitt samtykke. Dataene dine deles ikke med tredjeparter, med noe annet formål enn å oppfylle regnskaps- og administrative forpliktelser. Disse tredjepartene er alle forpliktet til taushetsplikt basert på avtalen vi har med dem, en ed eller juridisk forpliktelse.

Automatisk innsamlede data
Informasjon som automatisk samles inn av nettstedet vårt behandles med det ene formål å gi deg og / eller for å forbedre tjenestene våre ytterligere. Denne informasjonen (for eksempel din IP-adresse (anonymisert), nettleser og operativsystem) er ikke personlig informasjon.

Samarbeid i skatt og etterforskning
I noen tilfeller kan vi være forpliktet av myndighetene til en lovlig plikt til å dele informasjonen din med det formål å bistå i en finans- eller kriminell etterforskning. I slike tilfeller er vi tvunget til å etterkomme og bistå, men vil, basert på lovlige muligheter, gi innsigelse.

Oppbevaringsperioder
Vi lagrer dataene dine så lenge du er kunde hos oss. Dette betyr at vi vedlikeholder og beholder klientprofilen din til du gir oss beskjed om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre. En slik melding fungerer også som en forespørsel om å bli glemt. Vi er pålagt å oppbevare fakturaer med din (personlige) informasjon på grunn av relevante administrative forpliktelser. Denne informasjonen lagres trygt så lenge den relevante perioden for disse forpliktelsene ennå ikke har gått. Personalet har ikke lenger tilgang til klientprofilen din og eventuelle dokumenter som er laget på grunn av oppgaven eller oppgaven din.

Dine rettigheter
Basert på gyldig nederlandsk og europeisk lov har du som en part det gjelder, rettigheter når det gjelder personopplysninger som behandles av eller på vegne av oss. Nedenfor kan du finne en forklaring på disse rettighetene og hvordan du, som en aktuelt part, kan påberope deg disse rettighetene. I prinsippet for å forhindre misbruk sender vi bare fakturaer og kopier av dataene dine til e-postadresser du har gjort kjent for oss. Hvis du ønsker å motta disse dataene på en annen e-postadresse eller for eksempel per e-post, vil vi be deg om å identifisere deg tilsvarende. Vi opprettholder en administrasjon av avsluttede forespørsler. I tilfelle en forespørsel om å bli glemt vil vi opprettholde en administrasjon av anonymiserte data. Du mottar alle fakturaer og kopier av data i filer som er strukturert i et maskinlesbart format Basert på dataklassifiseringer som vi bruker i vårt system. Til enhver tid har du rett til å klage til Autoriteit Persoonsgegevens hvis du mistenker at vi mishandler eller misbruker personopplysningene dine.

Inspeksjonsrett
Til enhver tid opprettholder du retten til å se dataene vi behandler som har en forbindelse eller som kan reduseres for din person. Du kan be om en slik visning til kontakten vår med ansvar for personvern. Du vil motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg en e-postadresse som er kjent for oss, en kopi av alle data med en tilleggsoversikt over prosessorer som administrerer disse dataene, samtidig som vi nevner kategoriene vi lagrer disse dataene under.

Rett til utbedring
Til enhver tid opprettholder du retten til å få justert dataene vi behandler som har en forbindelse eller som kan reduseres for din person. Du kan be om en slik justering av kontakten vår med ansvar for personvern. Du vil motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg en e-postadresse som er kjent for oss, en bekreftelse på at dataene er justert.

Rett til begrensning av behandling
Til enhver tid opprettholder du retten til å begrense dataene vi behandler som har en forbindelse eller som kan reduseres for din person. Du kan be om en slik begrensning av kontakten vår med ansvar for personvern. Du vil motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg via e-postadressen som er kjent for oss en bekreftelse på at behandlingen av dataene dine er begrenset til du valgte å avbryte nevnte begrensning.

Retten til overførbarhet
Til enhver tid opprettholder du retten til å be om at data vi behandler som har en relasjon eller som kan reduseres til din person, blir behandlet av en tredjepart etter eget valg. Du kan sende inn en slik forespørsel til vår kontaktperson med ansvar for personvern. Du vil motta svar på forespørselen din innen 30 dager. Hvis din forespørsel blir godkjent, vil vi sende deg (personlige) fakturaer eller kopier av data som vi, eller tredjeparter på vegne av oss, har behandlet via e-postadressen som er kjent for oss. Det er høyst sannsynlig at vi i et slikt tilfelle ikke lenger kan tilby tjenestene våre til deg, for vi kan ikke lenger garantere den tidligere datasikkerheten.

Innsigelsesrett og andre rettigheter
Du har til enhver tid rett til å motsette deg behandlingen av oss, eller på vegne av oss av tredjeparter, av dine personlige data. I tilfelle en slik innvending vil vi umiddelbart opphøre all behandling av dataene dine mens innsigelsen din blir undersøkt og behandlet. I tilfelle en berettiget innsigelse vil vi returnere alle fakturaer og / eller kopier av personopplysninger som vi, eller tredjeparter på vegne av oss, har behandlet frem til det tidspunktet og opphører behandlingen deretter. Du opprettholder også retten til ikke å bli gjenstand for automatiserte beslutningsprosesser eller profilering. Vi behandler dataene dine på en slik måte at denne retten ikke gjelder. Skulle du tro at denne retten gjelder, ber vi deg kontakte vår kontakt med ansvar for personvern.

Retningslinjer for personvern endres
Vi har til enhver tid rett til å endre vår personvernpolicy. Denne siden viser imidlertid alltid den nyeste versjonen av personvernreglene våre. Skulle en ny personvernpolicy få konsekvenser for måtene vi behandler nylig innsamlede data om din person på, vil vi varsle deg om dette via e-post.

Vi bruker informasjonskapsler for å garantere at du opplever nettstedet vårt på en best mulig måte. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, antar vi at du er enig.